Stvoření Purposeful's

 

Stvoření Purposeful's

Pětice velice schopných vlků, kteří ovládali živly, jednoho dne opustili svojí milovanou zemi Ladii a uprostřed oceánu založili svou, kde by mohli daleko od lidí žít magičtí vlci a jiná nesmírně vzácná zvířata. Vlk s magií země stvořil ostrov, vlčice s magií vody založila řeky, potoky a jezera, vlk který vládl magii ohně vytvaroval sopky, jeskyně a vysoké hory, vlk s magií vzduchu naplnil ostrov čerstvým vzduchem a poslední vlčice stvořila na ostrově vše živé.
Společně stvořili ráj pro všechno živé, který měl však jednu zásadní chybu. Ať čekali sebedýl, žádný vlk se na ostrov nedostal, pokud nebyl okřídlený a zrovna ho nenapadlo letět na vyhlídku po oceánu, tak tu nebyla žádná šance aby se na ostrov dostal.
Vlci stárli a umírali a až jejich potomci přišli na způsob, jak vlky s různými schopnostmi dostat na ostrov. Společně stvořili několik magických portálů, které rozmístili po celém světě. Portály byly však chabé a pustily jen pár vlků. Dokud nepřišla slavná Purposefulská čtvěřice, která přišla na to, jak portály vylepšit.